O nama

Dobrodošli na sajt kompanije Clickers!

onamaClickersi su tim mladih, kreativnih i ambicioznih ljudi koje povezuje strast ka originalnošću, perfekciji i konstantnim napredovanjem. Svaki pojedinac u našem timu je profesionalac u svojoj oblasti sa jasnom vizijom i velikom dozom inovativnosti.

Naša strast je vizualizacija vaših snova. Svaki naš Click je fokusiran ka vašoj potrebi. Cilj nam je da svaku vašu ideju i zamisao oživimo i predstavimo na štampanom papiru (katalozi, brošure, reklamni materijal…), foto papiru (fotografije sa venčanja, događaja, važnih trenutaka…) ili pikselima (dizajn, internet marketing… ). Savremena tehnologija nam omogućava da kvalitet naših usluga podignemo na najviši mogući nivo. Posedovanje najsavremenije tehničke opreme kao i dugogodišnje iskustvo u korišćenju iste nam to sa sigurnošću i omogućava.

Razvijanje lične konekcije koja prerasta u otvorenu i dugotrajnu saradnju je naš prioritet.Želimo da se udaljimo od svakodnevnih klišea, da pronađemo nove načine i postavimo nove standarde u oblasti fotografije i dizajna.

 

 

Comments

  1. CV fotografija08-08-13


Copyright © 2014 Clickers. All rights reserved.

Pratite nas: TwitterFacebook